Uutiset

Keväällä -23 Hanna Pihlajanmaa kysyi lähtisinkö mukaan uuteen hyvinvointipalvelukonseptiin. En miettinyt kahta kertaa, kun kuulin ideasta ja millaisen tiimin Hanna aikoi koota yhteen. Sovittiin ensimmäinen tiimin tapaaminen ja raamit toiminnan aloitukseen olivat valmiit.

Sain kutsun pitämään luentoa Lääkkettömästä kivunhoidosta Endometrioosi Tampereen vertaistukiryhmälle. Luento toteutettiin tällä kertaa etänä Google Meet:in välityksellä. Etäluennon suunnittelussa tulee huomoida muutamia asioita, jotka harvemmin tuovat live-tapaamisilla haasteita, kuten tietotekniset haasteet; riittävän vahva verkkoyhteys, äänen...

Äitienpäivä lähestyy kovaa vauhtia, mitä jos antaisit äidille tai puolisolle tänä vuonna terveyttä ja hyvinvointia tukevan lahjan. Lahjakortti fysioterapiaan on kokonaisvaltaista hyvinvointia tukeva ja takuuvarmasti saajaansa ilahduttava lahja. Lahjakortit sähköisessä muodossa saatavilla niin ensi- kuin jatkokäynnille.

Noin puolen vuoden "luovan tauon" jälkeen jatkan vastaanottoa Fysioterapeutti Hannan tiloissa Skanssin kahluualtaan kupeessa. Toistaiseksi pidän vastaanottoa osa-aikaisesti keskiviikko-iltaisin ja sopimuksen mukaan, keskittyen naisten- ja lantionpohjan fysioterapiaan.

Lantionpohjan fysioterapiassa keskityttään lantionalueen, tai lantionpohjan toiminnanhäiriöiden hoitoon. Lantionpohjan toiminnanhäiriöihin liittyy usein lantionpohjanlihaksiston heikkoutta tai ylijännittyneisyyttä, minkä seurauksena henkilö saattaa kärsiä esimerkiksi spontaanista virtsankarkailusta tai erilaisista kipuoireista. Lantionpohjan...

Luo kotisivut ilmaiseksi!